Cum să te bucuri de efectul miraculos al nucilor de caju

Ce sunt nucile de caju? Nucile de caju sunt originare din Brazilia și ulterior s-au răspândit în întreaga lume datorită multiplelor sale beneficii asupra sănătății organismului uman. În primul rând acestea sunt foarte hrănitoare și au un gust inconfundabil. Consumul lor este foarte benefic deoarece conțin o sursă importantă de proteine și minerale esențiale, precum […]
5
(1)

Evalueaza articolul!

Media voturilor: 5 / 5. Voturi: 1

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Multumim!

Urmariti-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu v-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Ce sunt nucile de caju?

Nucile de caju sunt originare din Brazilia și ulterior s-au răspândit în întreaga lume datorită multiplelor sale beneficii asupra sănătății organismului uman.

În primul rând acestea sunt foarte hrănitoare și au un gust inconfundabil. Consumul lor este foarte benefic deoarece conțin o sursă importantă de proteine și minerale esențiale, precum magneziu, cupru, calciu, fier, zinc, fosfor și potasiu. De asemenea, conțin vitamina A, C, complex vitamina B, acid folic, vitamina E și vitamina K.

Nucile de caju pot avea numeroase întrebuințări în bucătărie. Ele pot fi consumate ca atare, crude sau prăjite, cu sare sau nesărate sau pot fi utilizate în prepararea unor rețete delicioase și sănătoase.

Valori nutriționale

  • Pentru o cantitate de 100 de grame de caju:
  • Energie 2552 kJ / 615 kcal
  • Calorii 553
  • Proteine  21.2 g
  • Carbohidrați  20.8 g  din care zaharuri 5.0 g
  • Grăsimi  48.9 g
  • Fibre  3.8 g
  • Sodiu 10.0 mg
  • Calciu 44.0 mg
  • Magneziu 269.0 mg

Beneficiile consumului de caju

  • Reduc riscul de diabet
  • Previn bolile de inimă
  • Îmbunătățesc sistemul imunitar
  • Ajută la reducerea colesterolului
  • Ajută la funcționarea sănătoasă a creierului
  • Previn apariția cancerului
  • Ajută la menținerea sănătății pielii și a părului

Contraindicații

Nu este recomandat consumul de caju de către persoanele care se confruntă cu alergii la acest tip de nuci.
Nucile de caju trebuie consumate cu moderație.

Cum sunt fructificate nucile de caju la Lifespot?

Rawfetarii de la Lifespot îndrăgesc nucile de caju, tocmai de aceea le utilizează atât în pregătirea brânzei tartinabile de caju, cât și pentru compoziția torturilor sănătoase raw vegan.

Brânza tartinabilă de caju este o gustare sănătoasă, cremoasă și gustoasă, ce poate fi consumată cu încredere atât de cei mari, cât și de cei mici. Indiferent că preferi să te bucuri de ea la micul dejun sau ca o gustare sănătoasă între mese, o poți consuma cu încredere. În funcție de preferințe, puteți opta pentru brânza tartinabilă de caju simplă, pentru brânza tartinabilă cu turmeric sau pentru brânza tartinabilă cu boia iute.

De asemenea, crema tuturor torturilor raw vegan din portofoliul Lifespot are în compoziție caju.

Te vei bucura de aportul de vitamine și minerale oferit de nucile de caju cu fiecare felie de tort pe care o savurezi.

Deserturile raw vegan sunt foarte îndrăgite de copii, iar ingredientele lor naturale și sănătoase le fac să fie cea mai recomandată alegere în materie de dulciuri benefice pentru cei mici.

Vă livrăm bunătățile direct acasă, pentru a vă bucura de ele alături de întreaga familie.

Evalueaza articolul!

Media voturilor: 5 / 5. Voturi: 1

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Multumim!

Urmariti-ne pe social media!

Ne pare rău că această postare nu v-a fost utilă!

Să îmbunătățim această postare!

Spune-ne cum putem îmbunătăți această postare?

Lifespot: despre alergii la copii

Despre alergii la copii Alergiile și intoleranțele alimentare la copii sunt din ce în ce mai des întâlnite în zilele noastre, ele putând afecta semnificativ calitatea vieții. Pe de o parte pe cea a părinților, care trebuie să facă față stresului de a analiza zilnic...

Ovaz fara Gluten? Are ovazul Gluten? … și Beneficiile Sale Pentru Sănătate!

Deși ovăzul este apreciat pentru valoarea sa nutritivă, există confuzie în ceea privește glutenul. Acest articol clarifică această problemă, explicând proprietățile benefice ale ovăzului, riscul de contaminare cu gluten din cauza cultivării și procesării, impactul glutenului asupra persoanelor cu boala celiacă sau sensibilitate, diferențele de reglementare privind etichetarea „fără gluten” și recomandări pentru alegerea ovăzului sigur pentru consum.

Tort baby friendly pentru un Smash the cake de neuitat

Ședințele foto Smash the cake au devenit foarte populare în ultima vreme în rândul părinților și sunt foarte prezente în mediul online. Tradiția Smash the cake Această tradiție a evenimentului Smash the cake a pornit din America și apoi, treptat a fost adoptată la...

Spirulina – ingredientul minune care întărește și hrănește organismul

Spirulina - cum ajută organismul? Lipsa de energie, stările de oboseală și anxietate, toate sunt semnalele unui stil de viață dezechilibrat și a unui regim alimentar defectuos. Suplimentele alimentare naturale pot fi un ajutor de nădejde atunci când vă confruntați cu...

Matcha – aurul verde și beneficiile sale asupra sănătății

Produsele raw vegane sunt apreciate și îndrăgite pentru aportul de vitamine și minerale pe care îl aduc organismului nostru. Dar de fapt ce le face să fie atât de speciale? Ingredientele care le compun. Matcha se numără printre ingredientele de seamă folosite în...
0
    0
    Cos