dieta lichida

Detox & Energy

Sucuri procesate la rece

Cu programele de Detox 1-5 zile oferite de LifeSpot urmezi o cură de detoxifiere prin care poți economisi atât timp prețios, cât și bani. De asemenea, programele de Detox te pot ajuta și să slăbești într-un mod sănătos.

O cură de detoxifiere pe bază de sucuri proaspete din fructe și legume te ajută să elimini toxinele și îți oferă totodată vitaminele și mineralele necesare pentru revitalizarea organismului atât în perioada rece, cât și în zilele toride de vară. Programul de Detox LifeSpot nu se adresează doar persoanelor care doresc să scadă în greutate, ci tuturor persoanelor care doresc să-și curețe organismul cu o dietă proaspătă, plină de fructe și legume.

Perfecte pentru curățare a organismului sau pentru a elimina kilogramele adăugate în plus.

Scapă de grija gustărilor de la job. Alege programul de detox potrivit nevoilor tale și LifeSpot îți livrează zilnic dieta unde dorești.

Alege să dai un restart organismului cu produse fresh, 100% naturale!

 

De ce Sucuri presate la rece?

Putem obtine sucuri proaspete prin centrifugare sau presate la rece. Diferentele intre cele doua metode sunt ca de la cer la pamant, in ceea ce priveste aspectul sucului, gustul sau durata de oxidare si continutul de enzime si vitamine.

Sucurile obtinute la un un storcator centrifugal se oxideaza foarte repede, o parte din enzimele esentiale sunt distruse de caldura generata in timpul stoarcerii, iar gustul, culoarea si consistenta sucului sunt alterate.

Sucurile naturale presate la rece au un nivel ridicat din punct de vedere nutritiv, sucul nu are spuma si permit o absortie mai buna a nutrientilor si prelungeste timpul de pastrare.

de la 1 la 5 zile

Alege sa primesti pe o perioada determinata in fiecare zi pachetele de detox cu livrare gratuita.

Abonament

Nu ai timp sa faci 5 zile, alege abonamentul cu 1 zi pe saptamana , oricand doresti cu livrare gratuita.

Fresh

100% Fructe

 

 In fiecare saptamana primesti un pachet detox. Toate acestea la un pret special si livrate gratuit pana la usa ta. 

doar 396 lei / luna (4 livrari)

0
    0
    Cos