Brânză tartinabilă de Caju cu Marar
Ingrediente: nuci de caju, culturi vegane de fermentare, sare, mărar.
Decor: rosie, ardei sau nuci românești cu fistic.
Nu conține gluten, lactoză, zahăr, soia, coloranți artificiali, conservanți, uleiuri sau grăsimi adăugate.
Gramaj minim: 150g.
25,00 lei
Comanda pana in ora 12:00 si bunatatile vor ajunge la tine maine incepand cu ora 10:00.
Vrei ceva mai rapid, vezi lista cu bunatatile realizate astazi si care sunt gata de livrat!
Nucile de caju sunt recunoscute pentru proprietățile lor deosebite și pentru beneficiile pe care le au asupra organismului.
Reprezintă o sursă bogate de vitamine. Conțin vitamina C, E, K, B1, B2, B5, B6, B9. De asemenea, sunt bogate în minerale precum calciu, fier, fosfor, magneziu, potasiu, sodiu, zinc, cupru, mangan și grăsimi sănătoase, ceea ce înseamnă că nu contribuie la creșterea colesterolului rău.
Datorită conținutului de vitamine, minerale și grăsimi sănătoase, consumul de caju are numeroase beneficii asupra organismului uman.
Printre acestea se numără următoarele:
- previn afecțiunile cardiace și ale sistemului circulator
- protejează sănătatea sistemului nervos
- ajută la menținerea unui ten sănătos și tânăr
- previn formarea pietrelor din vezica biliară
- ajută la scăderea în greutate
- ajută la sănătatea oaselor
- previn apariția cancerului
Gustul său plăcut, textura delicată și aportul de vitamine și minerale, transformă crema de caju într-o gustare hrănitoare, dar ușoară în același timp, ideală și pentru zilele călduroase de vară.