Brânză tartinabilă de Caju cu Boia iute

Ingrediente: nuci de caju, culturi vegane de fermentare, sare, mărar, boia dulce, boia iute.
Decor: rosie, ardei sau nuci românești cu fistic.

Nu conține gluten, lactoză, zahăr, soia, coloranți artificiali, conservanți, uleiuri sau grăsimi adăugate.

Gramaj minim: 150g.

25,00 lei

Nucile de caju sunt recunoscute pentru proprietățile lor deosebite și pentru beneficiile pe care le au asupra organismului. 

Reprezintă o sursă bogate de vitamine. Conțin vitamina C, E, K, B1, B2, B5, B6, B9. De asemenea, sunt bogate în minerale precum calciu, fier, fosfor, magneziu, potasiu, sodiu, zinc, cupru, mangan și grăsimi sănătoase, ceea ce înseamnă că nu contribuie la creșterea colesterolului rău. 

Datorită conținutului de vitamine, minerale și grăsimi sănătoase, consumul de caju are numeroase beneficii asupra organismului uman. 

Printre acestea se numără următoarele:

  • previn afecțiunile cardiace și ale sistemului circulator
  • protejează sănătatea sistemului nervos
  • ajută la menținerea unui ten sănătos și tânăr
  • previn formarea pietrelor din vezica biliară
  • ajută la scăderea în greutate
  • ajută la sănătatea oaselor
  • previn apariția cancerului

Gustul său plăcut, textura delicată și aportul de vitamine și minerale, transformă crema de caju într-o gustare hrănitoare, dar ușoară în același timp, ideală și pentru zilele călduroase de vară. 

0
    0
    Cos